کسب رتبه اول سمینار علمی معماری در مسابقات کشوری تبیان نت مدرسه سلام اسلام

گزارش مسابقات کشوری تبیان ( ۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵)

یازدهمین جشنواره پروژه های دانش آموزی موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان با حضور بیش از ۴۰۰۰ دانش آموز از ۲۰ استان کشور برگزار شد . بیش از ۱۲۰۰ گروه دانش آموزی از ۲۴۰ مدرسه کشور به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کردند که ۴۶۵ گروه از آنها دستاوردهای خود را در قالب سمینارهای علمی در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی تهران طی دو روز ۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ارائه نمودند .

پس از داوری و بررسی ارائه شده ۴۴ گروه از آنها به عنوان برترین های بخش سمینارهای علمی انتخاب شدند که دبیرستان دوره اول دخترانه اسلام موفق به کسب رتبه اول و تقدیری به شرح ذیل گردید :

۱-کسب رتبه اول سمینار علمی معماری با موضوع « خانه مسکونی متحرک » در مسابقات کشوری تبیان ، توسط دانش آموزان خانمها :

-صبا سالم

-روژان میرمحمدی

-پارمیس شهرتاش

۲-گروه تقدیری بخش سمینارهای علمی در رشته زیست با موضوع « بررسی و ساخت گلدان خودآبیار » توسط دانش آموزان خانمها :

-روژین خرم آبادی

-ملیکا رضایی کلانتری

-درسا راثی

۳-گروه تقدیری بخش سمینارهای علمی در رشته زیست با موضوع « بررسی گیاهان دارویی موثر بر روی حشرات » توسط دانش آموزان خانمها :

-هیوا غلامین

-پرنیان اژدری

-نگار خرمشاهی

دبیرستان موفقیت دانش آموزان را به همکاران و دانش آموزان تبریک می گوید .

دبیرستان دوره اول دخترانه اسلام

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>