photo_2016-09-04_09-44-19

INTERNATIONAL BACCAUREAT

دوره IB (سیستم یکپارجه آموزش بین المللی ) با شرکت همکارانی از مدارس موعود ، مصباح و سلام برگزار شد .

ِآی بی چیست؟
‏IB مخفف international baccaureat یک سازمان آموزشی بین المللی است که با هدف ارائه الگوی آموزشی مشترک،استانداردهایی را برای سنین ۱۳-۹ سال ارائه میدهد.

کمک به دانش آموزان در به کارگیری دانش قبلی خود جهت معنادار ساختن دنیای اطرافشان، برانگیختن آنها به کسب تجربه های نو و درنهایت فراهم ساختن زمان و فرصت کافی جهت تأمل بر روی آموخته هایشان و نهادینه ساختن آن می باشد. چنین رویکرد ساختارگرایانه ای به نظرات دانش آموزان و درک آن ها از محیط اجتماعی و طبیعی پیرامونشان احترام می گذارد و همیشه آن ها را تشویق به اصلاح و بازنگری الگوهای مربوط به چگونگی کارکرد جهان اطرافشان می کند.

5 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>